azz's FotoPage

By: azz ak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-May-2006 07:25 Email | Share | | Bookmark
MPG migration on 11th May 2006

11:46 :menyiapkan configuration & setting sblm menjelang 12 mlm.
02:26am; meja sapa laaa yg jadi mangsa
biskut anggur & strawberry kesukaan ramai
View all 7 photos...
Setelah bekerja keras selama beberapa bulan, tiba lah masanya untuk proses "pemindahan" bagi projek Mobile Prepaid Gateway. Migration MPG yg failed...ni 1st time saya melalui proses fallback selama saya terlibat dalam projek2 seperti ini... ..sempat jugak saya amik gambar masa mlm migration tersebut, sebagai perintang2 waktu sementara menanti tibanya masa utk tugasan saya (serta untuk menahan ngantuk.. )...


Monday, 17-Apr-2006 06:55 Email | Share | | Bookmark
chik on 1st April 2006

 
 
 
View all 9 photos...
ini majlis pertunangan kakak saya pd 1April2006..


Monday, 17-Apr-2006 04:49 Email | Share | | Bookmark
NETS migration on 11 March 2006 + linda say goodbye..

MPG UAT in progress, while the rest of the team working for NETS
and this messy desk..
a cute stuff of a cute owner..
View all 12 photos...
memorable pics, a good and bad times for the team, and a long long journey for the new atm regional link project.. arghhhhhh...


Thursday, 6-Apr-2006 02:20 Email | Share | | Bookmark
haida turned 11th

 
 
 
View all 5 photos...
haida's birthday on Feb 2, 2006..


Wednesday, 21-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Maidy+ Nora wedding 18th Dec 2005

maidy & nora posing sekali lg utk kengkawan..
kebahagiaan menyelubungi Maidy & Nora..
mona menyerikan pasangan pengantin baru..hehe
View all 18 photos...
hari perkahwinan Humaidy Azwan + Nora..Maidy ni classmate aku masa kat maktab dulu..tak ramai classmate lain yg dtg, cuma ada Mona, Epoy, Kak Yung, Nimmon, Aizul, Rizal & friend..dan juga aku..
dah lama tak jumpa Maidy..since SPM dulu...so here are some of the pics yg sempat di snap utk tatapan dan kenangan...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net